пʼятницю, 29 листопада 2013 р.

 1 грудня - Всесвітній день боротьби зі СНІДом 



Члени клубу готуються  донести до свідомості учнів закладу те, що  всі ми  повинні толерантно ставитися  до людей, які живуть з болем в серці.



Член ШКП Мінай Анастасія  розповість учням закладу історію винекнення "Червоної стрічки". Школярі матимуть нагоду виразити небайдужість до проблеми СНІДу, прикріпивши на свій одяг символ боротьби з недугою.



А ми не можемо стояти осторонь найважливіших проблем нашого суспільства, тому приєднуємося до 
Акціїї "16 днів проти насильства"


   Для того, щоб досягти успіху в житті, не марнувати сили на конфлікти, які провокують насилля, до­цільно сформувати в собі толерантність, терпимість, стриманість, взаєморозуміння і взаємоповагу  - риси ха­рактеру успішної, прогресивної, всесторонньо розвинутої особистості.

Толерантність, врівноваженність, розсудливість людини, відсутність насилля — найважливіша умова миру і злагоди в сім'ї, колек­тиві та суспільстві.

  Хочеться, щоб в кожній  родині завжди панували доброта, повага,злагода,
взаєморозуміння і взамопідтримка, адже це запорука успішного, економічностабільного суспільства. 
Тож ,будьмо врівноваженими, доброзичливими, добрими та уважними у ставленні одне до одного!

Створимо самі наш світ без насильства! Ми  обираємо своє майбутнє і впливаємо на теперішнє...




1 коментар:

  1. Калі ў вас былі фінансавыя праблемы, тады вам пара ўсміхнуцца. Вам трэба звязацца толькі з містэрам Бенджамінам з сумай, якую вы хочаце пазычыць, і тэрмінам аплаты, які вам падыходзіць, і вы атрымаеце свой крэдыт на працягу трох рабочых дзён. Я толькі шосты раз скарыстаўся пазыкай у 700 тысяч долараў тэрмінам на 180 месяцаў з магчымасцю выплаты да заканчэння тэрміну прыдатнасці. Г-н Бенджамін дапамагае мне ў крэдыце. Звяжыцеся з ім, і вы ўбачыце, што ён вельмі сумленны чалавек з добрым сэрцам. Яго электронная пошта Lfdsloans@outlook.com, а яго нумар тэлефона WhatApp: + 1-989-394- 3740

    ВідповістиВидалити